Шаповалова, Наталія Петрівна2015-05-222015-05-222015Шаповалова, Н. П. Вплив пакувальних матеріалів на подовження гарантійного терміну зберігання кондитерських виробів пінної структури / Н. П. Шаповалова // Молодий вчений : науковий журнал. - 2015. - № 2 (17), Ч. V. - С. 23-26.2304-5809https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20611Досліджено вплив паковальних матеріалів на зміну якості кондитерських виробів пінної структури під час зберігання. Доведено ефективність пакування збивних кондитерських виробів у біоксально орієнтовані поліпропіленові пакети з високими бар’єрними властивостями. The influence of packaging materials to change the quality of the confectionery foam structure during storage. The efficiency package Pastila confectionery biaxially-oriented polypropylene bags with high barrier properties.uk-UKзефірпастилалукумбіоксально орієнтовані поліпропіленові пакетиzephyrpastilalukumbiaxially-oriented polypropyleneкафедра експертизи харчових продуктівВплив пакувальних матеріалів на подовження гарантійного терміну зберігання кондитерських виробів пінної структуриArticle