Клименко, Михайло МиколайовичТопчій, Оксана АнатоліївнаПасічний, Василь Миколайович2013-11-142013-11-142006Клименко, М. М. Технологія виробництва варених кормів з подовженим терміном зберігання / М. М. Клименко, О. А. Топчій, В. М. Пасічний // М’ясний бізнес. – 2006. - № 4. - С. 79-81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11291Стаття присвячена вирiшенню питання збiльшення термiну зберiгання варених кормів, адже внаслідок високого мікробіологічного забруднення сировини виробництво кормів для тварин потребує стабілізацію якості данного виду продуктів за допомогою методів направлених на пригнічення життєдіяльності мікроорганізмів, які спричиняють псування кормів. The article is devoted to resolving issues increase the period of storage of the boiled sterns because a result of high microbiological contamination of raw materials the animal feed production requires stabilization of quality products of this kind for help of methods aimed at inhibiting the activity of microorganisms that cause food spoilage.otherсировинаконсервантитехнологіяварені кормиraw materialspreservativestechnologycooked foodкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівТехнологія виробництва варених кормів з подовженим терміном зберіганняArticle