Кравцова, Олена ВалеріївнаСкорченко, Тетяна АнатоліївнаБілецька, В. М.Попова, Валентина Олександрівна2012-06-272012-06-272007Шляхи покращення консистенції кефіру / О. В. Кравцова, Т. А. Скорчено, В. М. Білецька, В. А. Попова // Молочное дело. - 2007. - № 8. - С. 50-51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1931Визначено вплив підвищення масової частки сухих речовин на консистенцію кефіру. Проведено оцінку консистенції дослідних зразків кефіру за органолептичними та реологічними показниками.otherкисломолочний напійкисломолочный напитокmilk drinkкефірмасова частка сухих речовинконсистенціякефирмассовая доля сухих веществконсистенцияyogurtmass fraction of solidstextureШляхи покращення консистенції кефіруArticle