Шляхи покращення консистенції кефіру - Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Білецька, В. М.; Попова, Валентина Олександрівна (My University, 2007)
Визначено вплив підвищення масової частки сухих речовин на консистенцію кефіру. Проведено оцінку консистенції дослідних зразків кефіру за органолептичними та реологічними показниками.
Keywords: кисломолочний напій; кисломолочный напиток; milk drink; кефір; масова частка сухих речовин; консистенція; кефир; массовая доля сухих веществ; консистенция; yogurt; mass fraction of solids; texture