Співпраця в галузі продовольчого забезпечення: ФАО і МАГАТЕ - Дичковський, Степан Іванович (My University, 2014)
У жовтні 1963 р. ФАО і її партнером в системі ООН, МАГАТЕ, було створено Об'єднаний відділ ФАО/МАГАТЕ з ядерних методів в продовольчій і аграрній галузях, метою якого було використовувати ресурси обох організацій, з тим щоб розширити співпрацю між їх державами-членами в застосуванні ядерної технології та супутніх біотехнологій для розробки більш досконалих стратегій сталого розвитку сільського господарства і продовольчої безпеки. In October 1963, FAO and its partners in the UN system, the IAEA was established Joint Division FAO / IAEA nuclear techniques in food and agriculture industries whose goal was to use the resources of both organizations in order to expand cooperation between its Member States in the application of nuclear technology and related biotechnologies for developing improved strategies for sustainable agricultural development and food security.
Keywords: продовольче забезпечення; сільське господарство; співпраця; food security; agriculture; cooperation; кафедра гуманітарних дисциплін