Сучасний стан підготовки кваліфікованих кадрів - Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2010)
Зазначено основні чинники впливу на стан підготовки кваліфікованих кадрів підприємства. Висвітлено стан та перспективи розвитку системи освіти. Outlines the factors impact on the training of skilled personnel of the enterprise. The condition and prospects of the education system.
Keywords: підприємство; освіта; кадри; підготовка кваліфікованих кадрів; enterprise; education; staff; training of qualified personnel; кафедра економіки праці та менеджменту