Ліпінський, Кирило Андрійович2022-10-192022-10-192022Ліпінський, К. А. Організація забою та переробки худоби з впровадженням переробки ДРХ на м’ясокомбінаті потужністю 20,8 т м'яса за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Кирило Андрійович Ліпінський ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2022. – 77 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38474otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВРХсвининаДРХхудобапереробкасировинатехнологіяобладнанняОрганізація забою та переробки худоби з впровадженням переробки ДРХ на м’ясокомбінаті потужністю 20,8 т м'яса за змінуOther