Стан та перспективи розвитку лізингових відносин в Україні - Ковальчук, Інна Володимирівна; Полторак, О.; Стасюк, Є.; Назаренко, Катерина Михайлівна (My University, 2005)
Проаналізовано стан та перспективи розвитку лізингових відносин в Україні. The state and prospects of development of leasing in Ukraine
Keywords: лізинг; підприємство; розвиток; leasing; enterprise; venture development; кафедра економіки і права