Конфітюр плодово-морквяний (Патент на корисну модель № 55199) - Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2010)
Конфітюр плодово-морквяний, який включає плоди, лимонну кислоту, пектин, який відрізняється тим, що додатково містить натуральний морквяний сік, цукор та аскорбінову кислоту при такому співвідношенні компонентів,%: плоди – 38,0- 40,0 цукор– 45,0-47,0; натуральний морквяний сік– 10,8-14,8; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Confiture fruit and carrot, which includes fruits, citric acid, pectin, wherein further comprising natural carrot juice, sugar and ascorbic acid in the following ratio of components,% fruit – 38,0 – 40,0 Sugar 45,0-47,0; natural carrot juice-10,8-14,8; citric acid-1,0-1,2, pectin-1,0-1,2, ascorbic acid - 0,02 - 0.03.
Keywords: лимона кислота; пектин; конфітюр; морквяний сік; аскорбінова кислота; lemon acid; pectin; confiture; carrot juice; ascorbic acid; кафедра технології консервування