Бандуренко, Галина МихайлівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2014-03-052014-03-052010Патент на корисну модель № 55199 UA, A23L 1/06 МПК (2009). Конфітюр плодово-морквяний / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201005986 ; заявл. 18.05.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12973Конфітюр плодово-морквяний, який включає плоди, лимонну кислоту, пектин, який відрізняється тим, що додатково містить натуральний морквяний сік, цукор та аскорбінову кислоту при такому співвідношенні компонентів,%: плоди – 38,0- 40,0 цукор– 45,0-47,0; натуральний морквяний сік– 10,8-14,8; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Confiture fruit and carrot, which includes fruits, citric acid, pectin, wherein further comprising natural carrot juice, sugar and ascorbic acid in the following ratio of components,% fruit – 38,0 – 40,0 Sugar 45,0-47,0; natural carrot juice-10,8-14,8; citric acid-1,0-1,2, pectin-1,0-1,2, ascorbic acid - 0,02 - 0.03.otherлимона кислотапектинконфітюрморквяний сікаскорбінова кислотаlemon acidpectinconfiturecarrot juiceascorbic acidкафедра технології консервуванняКонфітюр плодово-морквяний (Патент на корисну модель № 55199)Other