Податковий менеджмент суб’єктів господарювання в умовах ринкової економіки - Мартиненко, Василь Петрович (My University, 2010)
У статті розкрито сутність податкового менеджменту на підприємстві, яке функціонує у нестійкому ринковому середовищі, визначено складові процесу даного менеджменту, його основні цілі, функції і результати. The core of tax management of the enterprise, which is a player of unstable market environment is figured out. The elements of this management process, its main aims, functions and results are defined.
Keywords: прибуток; ринкова економіка; податковий менеджмент; суб’єкти господарювання; оподаткування; profit income; market economy; tax management; entities taxation; кафедра фінансів