Інноваційні технології у виробництві борошняних кондитерських виробів - Харітон, Тамара Яківна (My University, 2014)
Екструзійна технологія, завдяки своїй універсальності, швидко завойовує стабільне місце у виробництві широкого спектру харчових продуктів на зерновій основі. Вивчення специфіки процесів, що відбуваються в основних компонентах сировини, дає можливість отримувати екструдати не тільки у вигляді безпосередніх продуктів харчування, а й у вигляді збагачувачів або замінників основної сировини.
Keywords: борошно житнє текстуроване; екструзійна технологія; кафедра харчової хімії