Овсієнко, Кіра ВолодимирівнаМихалевич, Артур ПетровичНікітіна, Ірина Всеволодівна2019-05-222019-05-222019Овсієнко, К. Психологічні аспекти управління персоналом на підприємствах харчової промисловості / К. Овсієнко, А. Михалевич, І. Нікітіна // Матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій,11–12 квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – Ч.3. – С. 507.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29287Психологічні підходи до розгляду технології роботи з персоналом дозволяють уявити систему, що забезпечує постійний ресурс розвитку організації у всіх фазах її життєвого циклу. The psychological approaches to the consideration of the technology of work with the personnel allow to imagine a system that provides a permanent resource for the development of the organization in all phases of its life cycle.uk-UKпсихологічні аспектиуправління персоналомпсихологіяpsychological aspectspersonnel managementpsychologyкафедра гуманітарних дисциплінкафедра технології молока і молочних продуктівПсихологічні аспекти управління персоналом на підприємствах харчової промисловостіThesis