Гудзенко, Анастасія Станіславівна2022-10-172022-10-172022Гудзенко, А. С. Проєкт кондитерського цеху з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Фастів Київської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Станіславівна Гудзенко ; наук. керівник Юлiя Пeтpiвнa Звягiнцeвa-Ceмeнeць. – Київ, 2022. – 68 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38294otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівмармелад «Яблучний формовий»мармелад «Яблучний в шоколаді»зефір «Ванільний»зефір «В шоколаді»Проєкт кондитерського цеху з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Фастів Київської областіOther