Осадча, Ганна Григорівна2012-12-252012-12-252012Осадча, Г. Г. Система калькулювання виробничого підприємства харчової галузі / Г. Г. Осадча // Економічні науки. - Серія: Облік і фінанси. - 2012. - №9(33). - С. 520-529.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4966В статті запропонована структурно-логічна схема організації системи калькулювання виробничого підприємства. Здійснено подальший розвиток теорії методів обліку витрат і калькулювання собівартості продукції (робіт, послуг). In the article proposed the structurally logistical organization of the costing scheme of the production company. By development of the theory of methods of cost accounting and costing.otherсистема калькулюванняметоди обліку витратспособи калькуляціїcosting systemmethods of cost accountingmethods of calculationкафедра обліку і аудитуСистема калькулювання виробничого підприємства харчової галузіArticle