Роглєв, Йосип ЙосиповичІвахно, Ольга ОлександрівнаДоценко, Віктор Федорович2015-12-142015-12-142012Роглєв, Й. Й. Модифікація процесу дефростації заморожених дріжджових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства / Й. Й. Роглєв, О. О. Івахно, В. Ф. Доценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 100-102.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21965У сучасних умовах ресторанного господарства проблема виробництва тістових напівфабрикатів з подовженим терміном придатності набуває все більшого значення. Одним із способів вирішення цього завдання є заморожування тістових напівфабрикатів. In modern conditions of production problem restaurants dough semis with extended shelf life is becoming increasingly important. One way of solving this problem is freezing dough semis.кафедра готельно-ресторанної справизаморожені напівфабрикатиресторанне господарстводефростаціяfrozen ready mealrestaurant managementdefrostedМодифікація процесу дефростації заморожених дріжджових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарстваOther