Модифікація процесу дефростації заморожених дріжджових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства - Роглєв, Йосип Йосипович; Івахно, Ольга Олександрівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2012)
У сучасних умовах ресторанного господарства проблема виробництва тістових напівфабрикатів з подовженим терміном придатності набуває все більшого значення. Одним із способів вирішення цього завдання є заморожування тістових напівфабрикатів. In modern conditions of production problem restaurants dough semis with extended shelf life is becoming increasingly important. One way of solving this problem is freezing dough semis.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; заморожені напівфабрикати; ресторанне господарство; дефростація; frozen ready meal; restaurant management; defrosted