Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Філоненко, Михайло Ігорович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2020)
Досліджено субстратну специфічність мікробіальної форми кальційнезалежного ферменту, що продукується бактеріями Streptoverticiltiит mobamense до білкового препарату «Dripfreecas», казеїнату натрію «Dairy Co» та білків сухої маслянки.
Keywords: молочні білки; трансглютаміназа; м’ясні системи; milk proteins; transglutaminase; meat systems; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів