Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаФілоненко, Михайло ІгоровичОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2020-06-152020-06-152020Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах / І. І. Шевченко, Г. Є. Поліщук, М. І. Філоненко, Т. Г. Осьмак // Наукові праці НУХТ.– 2020. – Том 26.– № 2.– С. 212-219https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31332Досліджено субстратну специфічність мікробіальної форми кальційнезалежного ферменту, що продукується бактеріями Streptoverticiltiит mobamense до білкового препарату «Dripfreecas», казеїнату натрію «Dairy Co» та білків сухої маслянки.молочні білкитрансглютаміназам’ясні системиmilk proteinstransglutaminasemeat systemsкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системахOther