Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю - Шаран, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія Петрівна (My University, 2016)
Проведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the mineral-vitamin mixes technology in the manufacture of pastry products
Keywords: борошняні кондитерські вироби; сonfectionery products; мінерально-вітамінні суміші; mineral-vitamin mixes; оптимальне дозування, показники якості; optimum dosage; кафедра готельно-ресторанної справи