Шаран, Лариса ОлександрівнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаШаран, Андрій ВасильовичБондар, Наталія Петрівна2016-09-212016-09-212016Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю / Л. Шаран, Л. Арсеньєва, А. Шаран, Н. Бондар // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 4(201). – С. 45-48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24130Проведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the mineral-vitamin mixes technology in the manufacture of pastry productsuk-UKборошняні кондитерські виробисonfectionery productsмінерально-вітамінні сумішіmineral-vitamin mixesоптимальне дозування, показники якостіoptimum dosageкафедра готельно-ресторанної справиКорекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшюArticle