Особливості управління оборотними засобами хлібопекарських підприємств на основі логістичного підходу - Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна (My University, 2013)
В статті розглянуто особливості використання логістичних концепцій для управління окремими елементами оборотних засобів та всією сукупністю оборотних засобів в цілому, розглянуто механізми побудови логістичних систем при управлінні оборотними засобами The article discusses the features using logistic concepts for managing individual elements of working capital and the totality of working capital as a whole, the mechanisms of construction of logistics systems for the management of working capital
Keywords: оборотні засоби; логістичні системи; working capital; logistic systems; кафедра економіки праці та менеджменту