Юрчак, Віра ГаврилівнаРак, Валентина ПетрівнаПроценко, Лідія Василівна2016-05-302016-05-302010Юрчак, В. Г. Розробка технології хліба з використанням хмелю / В. Г. Юрчак, В. П. Рак, Л. В. Проценко // Науково-технічні розробки та інноваційні технології : матеріали конференції, присвяченої 80-річчю НУХТ. – 3-тє вид., доп. – Київ : НУХТ, 2010. – С. 28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23450Розроблено технологію виробництва пшеничних сортів хліба функціонального призначення на хмелевих заквасках без застосування пресованих дріжджів, збагаченого біологічно-активними речовинами хмелю. The developed technology of production of wheat bread of functional purpose on hop leaven without the use of compressed yeast, enriched with biologically active substances of hops.uk-UKхліб на хмелевих закваскахпрепарати хмелюбіологічно-активні речовинимікрофлораспосібкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbread on hop leavendrugs hopsbiologically active substancesmicrofloramethodРозробка технології хліба з використанням хмелюThesis