Писарець, Ольга Петрівна2018-01-152018-01-152013Писарець, О. П. Дослідження хлібопекарських властивостей композиційних сумішей, що містять продукти переробки кукурудзи / О. П. Писарець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 15-16 квіт. 2013 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2013. — Ч. 1. — С. 164-165.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26536Визначено вплив продуктів переробки кукурудзи на газоутворювальну та водопоглинвльну здатність сумішей. Досліджено вплив композиційних сумішей на якість хліба. The influence of сorn processing products on gas-production and waterabsorbing capacity of mixtures has been determined. The effect of composite mixtures on bread quality has been investigated.uk-UKхлібопекарські властивостікомпозиційна сумішпшеничне борошнокукурудзапродукти переробкикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbaking propertiescomposite mixturewheat flourcornprocessing productsДослідження хлібопекарських властивостей композиційних сумішей, що містять продукти переробки кукурудзиThesis