Дослідження хлібопекарських властивостей композиційних сумішей, що містять продукти переробки кукурудзи - Писарець, Ольга Петрівна (My University, 2013)
Визначено вплив продуктів переробки кукурудзи на газоутворювальну та водопоглинвльну здатність сумішей. Досліджено вплив композиційних сумішей на якість хліба. The influence of сorn processing products on gas-production and waterabsorbing capacity of mixtures has been determined. The effect of composite mixtures on bread quality has been investigated.
Keywords: хлібопекарські властивості; композиційна суміш; пшеничне борошно; кукурудза; продукти переробки; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; baking properties; composite mixture; wheat flour; corn; processing products