Методологічні аспекти оцінки діяльності наукових установ і вищих навчальних закладів - Карлаш, Юрій Васильович (My University, 2012)
Розроблені та запропоновані рекомендації для створення типового методичного інструментарію, необхідного для визначення переліку наукових установ і вищих навчальних закладів усіх форм власності, діяльність яких має важливе значення для розвитку науки, економіки і виробництва з метою подальшого включення їх до Державного реєстру. Developed and proposed recommendations to create a typical methodological tools needed to determine the list of research institutions and universities of all types of ownership, whose activity is essential for the development of science, economy and production with a view to their inclusion in the State Register.
Keywords: наукові установи; державний реєстр; оцінка; наукова діяльність; вищі навчальні заклади; research institutions; public register; assessment; scientific research; universities; кафедра біотехнології і мікробіології