Ініціалізації нестаціонарного моделювання з метою підвищення точності дозування - Гавва, Олександр Олександрович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна (My University, 2024)
Організація потокового дозування в пакувальних машинах потребує поєднання високої точності дозування з максимальною швидкістю роботи. Це складне завдання, адже воно потребує ретельного узгодження роботи механічних, електронних та програмних компонентів машини.

Inline dosing in packaging machines requires combining high dosing accuracy with maximum speed. This is a challenging task, as it requires careful coordination of the machine's mechanical, electronic and software components.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; ініціалізація; нестаціонарне моделювання; точність дозування; initialization; non-stationary modeling; dosing accuracy