Луценко, Валерія Вікторівна2021-06-022021-06-022020Луценко, В. В. Проєкт виробництва кексу «Веснянка», збагаченого композицією рослинних олій і порошками з гарбуза, кориці та вичавок мандарину : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валерія Вікторівна Луценко ; наук. керівник Надія Павлівна Івчук. – Київ, 2020. – 80 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34244otherкексоздоровче харчуваннякомпозиція рослинних олійпорошок із гарбузакорицяпорошок із вичавок мандаринукондитерські виробитехнологіяфункціональні продуктикафедра технології оздоровчих продуктівПроєкт виробництва кексу «Веснянка», збагаченого композицією рослинних олій і порошками з гарбуза, кориці та вичавок мандаринуOther