Синтез робастного H субоптимального регулятора частоти обертання привідного двигуна прокатної кліті - Балюта, Сергій Миколайович; Михайленко, Ю. О.; Копилова, Людмила Олександрівна (My University, 2012)
Метод синтезу регулятора субоптимальное з Частота водія прокатного клітці представлена. результати дослідження синтезованої системи управління наведено. The synthesis method a suboptimum regulator of frequency of driver of a rolling cage is presented. Results of researches of the synthesised control system are resulted.
Keywords: робастне керування; система керування; частота обертання; control system; robust control; speed; кафедра електропостачання і енергоменеджменту; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка