Поліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаМихалевич, Артур ПетровичБасс, Оксана ОлександрівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаСапіга, Вікторія ЯрославівнаІващенко, Ольга Миколаївна2022-10-312022-10-312022Патент на винахід № 126536 UA, МПК А23G 9/32 (2006.1) Склад морозива ацидофільного збагаченого / Поліщук Г. Є., Осьмак Т. Г., Михалевич А. П., Басс О. О., Кузьмик У. Г., Сапіга В. Я., Іващенко О. М. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № a 2021 00936 ; заявл. 26.02.2021 ; опубл. 26.10.2022, Бюл. № 43https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38587Винахід стосується складу морозива ацидофільного збагаченого, що містить сироватку молочну, цукор, стабілізаційну систему Cremodan SE 406, закваску прямого внесення, що містить L. acidophilus, казеїнат натрію, концентрат сироваткових білків та ізолят соєвих білків. The invention relates to the composition of acidophilic enriched ice cream, containing whey, sugar, stabilization system Cremodan SE 406, DVS starter containing L. acidophilus, sodium caseinate, whey protein concentrate and soy protein isolate.підсирна сироваткакисломолочне морозивопробіотикказеїнат натріюконцентрат сироваткових білківізолят соєвого білкукафедра технології молока і молочних продуктівsweet wheysour cream ice creamprobioticsodium caseinatewhey protein concentratesoy protein isolateСклад морозива ацидофільного збагаченого (патент на винахід № 126536 UA)Other