Сильчук, Тетяна АнатоліївнаЗуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаСеменова, Анастасія БорисівнаСидоренко, Олена Миколаївна2017-10-102017-10-102016Патент на винахід № 112913, МПК (2006.01) A21D 8/02. Комплексний підкислювач "Ефект Плюс»/ Сильчук Т. А., Кулініч В. І., Семенова А. Б., Сидоренко О. М.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № a 2015 02167; заяв. 12.03.2015; опубл. 10.11.2016, Бюл. № 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25988Отримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Ефект Плюс», що містить борошно, кислоту лимонну харчову, солод житній ферментований, суху молочну сироватку, причому як борошно містить пшеничне борошно першого сорту та додатково містить ферментні препарати глюкооксидазу та ксиланазу. The composition of the complex " Efect Plus" powder activated oxide has been obtained, which containing flour, citric acid, fermented malt, dry whey, with flour containing first grade wheat flour and additionally contains enzymes for glucose oxidase and xylanase.житнє борошнохлібприскорена технологіякомплексний підкислювачrye flourbreadaccelerate technologycomplex improverкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКомплексний підкислювач «Ефект Плюс» (Патент на винахід № 112913)Technical Report