Споживчі переваги ювелірних прикрас на ринку України - Артюх, Тетяна Миколаївна; Савчук, Оксана Олексіївна (My University, 1999)
В статті надано аналіз споживних переваг ювелірних прикрас на ринку України. The article presents an analysis of consumer preferences jewelry in Ukraine.
Keywords: споживні переваги; ювелірні вироби; ринок України; consumable benefits; jewelry; market of Ukraine; кафедра експертизи харчових продуктів