Поліщук, Галина ЄвгеніївнаЗгурський, Андрій ВолодимировичГулак, Олена Володимирівна2014-02-102014-02-102012Патент 75421 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) А23G 9/42 (2006.01) Склад морозива овочевого / Поліщук Г. Є., Згурський А. В., Гулак О. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201207603 ; заявл. 20.06.2012 ; опубл. 26.11.2012, Бюл. № 22, 2012 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12613Склад морозива овочевого, що містить цукор, стабілізатор, воду, який відрізняється тим, що додатково застосовують гарбуз та екстракт гібіскусу. Composition of ice-cream vegetable, that contains sugar, stabilizator, water, that differs in that additionally apply a pumpkin and extract to the hibiscus.otherморозиво овочевегарбузекстракт гібіскусуice cream from vegetablespumpkinhibiscus extractкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуСклад морозива овочевого (Патент України на корисну модель № 75421)Other