Склад морозива овочевого (Патент України на корисну модель № 75421) - Поліщук, Галина Євгеніївна; Згурський, Андрій Володимирович; Гулак, Олена Володимирівна (My University, 2012)
Склад морозива овочевого, що містить цукор, стабілізатор, воду, який відрізняється тим, що додатково застосовують гарбуз та екстракт гібіскусу. Composition of ice-cream vegetable, that contains sugar, stabilizator, water, that differs in that additionally apply a pumpkin and extract to the hibiscus.
Keywords: морозиво овочеве; гарбуз; екстракт гібіскусу; ice cream from vegetables; pumpkin; hibiscus extract; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу