Кіркова, Марина СтаніславівнаПолумбрик, Максим ОлеговичЧебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна2014-07-082014-07-082014Кіркова, М. Гіпоелементоз заліза і цинку в організмі людини / М. Кіркова, М. Полумбрик, Х. Омельченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 148.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15974Для подолання дефіциту мікронутрієнтів застосовують додаткове збагачення ними харчових продуктів; корегування раціону, як правило, здійснюється солями неорганічних кислот. To overcome micronutrient deficiency apply additional enrichment of their food; adjusting the diet is usually carried out with salts of inorganic acids.uk-UKзбагачення харчових продуктівгіпоелементоз залізагіпоелементоз цинкуfortification of foodhipoelementoz ironhipoelementoz zincкафедра екологічної безпеки та охорони працікафедра харчової хіміїГіпоелементоз заліза і цинку в організмі людиниOther