Фролова, Наталія Епінетівна2014-06-042014-06-042014Фролова, Наталія. Про Українське законодавство як регулятора виробництва і використання харчових добавок і ароматизаторів / Наталія Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 23-24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14824Виробництво якісних, безпечних, конкурентоспроможних харчових продуктів, з дотриманням існуючих правил і норм забезпечить виконання п'яти правил сьогоднішнього бізнесу, а саме: інновації, інвестиції, натуральність, функціональність та підготовка фахівців з технологій оздоровчих харчових продуктів. І нарешті, виробництво якісних, безпечних харчових продуктів є запорукою здорової, сильної нації Українців. Production of high-quality, safe, competitive foods, subject to existing rules and regulations will ensure that five of today's business rules, namely, innovation, investment, naturalness, functionality and technology training in health foods. Finally, the production of high-quality, safe food is the key to a healthy, strong Ukrainian nation.uk-UKУкраїнське законодавствохарчові добавкиукраинское законодательствоароматизаториflavorsUkrainian legislationfood additivesкафедра технології оздоровчих продуктівПро Українське законодавство як регулятора виробництва і використання харчових добавок і ароматизаторівOther