Про Українське законодавство як регулятора виробництва і використання харчових добавок і ароматизаторів - Фролова, Наталія Епінетівна (My University, 2014)
Виробництво якісних, безпечних, конкурентоспроможних харчових продуктів, з дотриманням існуючих правил і норм забезпечить виконання п'яти правил сьогоднішнього бізнесу, а саме: інновації, інвестиції, натуральність, функціональність та підготовка фахівців з технологій оздоровчих харчових продуктів. І нарешті, виробництво якісних, безпечних харчових продуктів є запорукою здорової, сильної нації Українців. Production of high-quality, safe, competitive foods, subject to existing rules and regulations will ensure that five of today's business rules, namely, innovation, investment, naturalness, functionality and technology training in health foods. Finally, the production of high-quality, safe food is the key to a healthy, strong Ukrainian nation.
Keywords: законодавство; харчові добавки; ароматизатор; flavor; legislation; якість продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів