Спосіб стабілізації рослинної олії (Патент на винахід № 103375) - Усатюк, Світлана Іванівна; Пелехова, Любов Сергіївна (My University, 2013)
Опис до патенту на корисну модель. Спосіб стабілізації рослинної олії. Описание к патенту на полезную модель. Description to useful model patent.cmethod for stabilizing of vegetable oil.
Keywords: антиоксидант; antioxidant; софора японська; Sophora Japanese; рослинна олія; vegetable oil; кафедра експертизи харчових продуктів