Композиція для виготовлення пісочного печива (Патент на корисну модель № 107196) - Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шадура, Аліна Миколаївна (My University, 2016)
Пісочне печиво, яке містить борошно пшеничне, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, натрій двовуглекислий, вуглекислий амоній, есенцію, сіль та додатково порошок із кісточок глоду. Shortbread cookies that contains wheat flour, sugar, butter, egg, sodium bicarbonate, ammonium carbonate, essence, salt and powder of seeds hawthorn.
Keywords: пісочне печиво; shortbread cookies; порошок із кісточок глоду; powder of seeds hawthorn; кафедра готельно-ресторанної справи