Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаКаштанова, Олександра ОлегівнаЧеркес, Юлія МихайлівнаКутна, Анна Ігорівна2013-01-252013-01-252010Патент 55209, МПК A23J 1/00 Спосіб виробництва білкового стабілізатора з курячого тримінгу / Кишенько І. І., Каштанова О. О., Черкас Ю. М., Кутна А. І. ; заявник Національний університет харчових технологій ; заявл. 18.05.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. №1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5591Розроблено спосіб виробництва білкового стабілізатора з курячого тримінгу, що включає подрібнення вихідної сировини на вовчку та охолодження,який відрізняється тим, що як вихідну сировину використовують курячий тримінг, який після подрібнення витримують в розсолі з додаванням фосфатів протягом 24-30 годин, а потім охолоджують до температури 0-4оС, фільтрують та шприцюють розсолом з білковими препаратами у виріб в кількості 20-30% до маси сировини. Developed a method of producing a protein stabilizer chicken trimmings, which include grinding of raw materials on the top and cooling, which is characterized in that the feedstock used chicken trimmings, which after grinding kept in brine with the addition of phosphate within 24-30 hours, and then cooled to 0-4 ° C, filtered brine and syringes with protein drugs into the product in the amount of 20-30% by weight of raw material.otherкурячий тримінгchicken trimmingрозсолбілкові препаратиbrineprotein drugsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва білкового стабілізатора з курячого тримінгу (Патент на корисну модель №55209)Other