Михайленко, Владлена МиколаївнаКузьмін, Олег ВолодимировичДітріх, Ірина Вікторівна2018-07-112018-07-112018Михайленко, В. М. Комплексна оцінка якості гарячої солодкої страви суфле / В. М. Михайленко, О. В. Кузьмін, І. В. Дітріх // Інтернаука. – 2018. - № 4 (44), Т. 1. - С. 54-59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27963Проведено оцінку якості інноваційної гарячої солодкої страви суфле з позиції фізіологічних потреб організму дитини дошкільного віку методами кваліметрії. Carried out the quality of innovative hot souffle dessert from the standpoint of physiological needs of the child of preschool age by qualimetry methods.стравасуфлекваліметріяякістьdishsoufflequalimetryqualityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКомплексна оцінка якості гарячої солодкої страви суфлеArticle