Якобчук, Роман ЛеонідовичТкаченко, Сергій Володимирович2014-05-302014-05-302009Ткаченко, С. В. Інтенсифікація процесу затирання солоду, шляхом підвищення виходу екстрактивних речовин з заторної маси / С. В. Ткаченко, Р. Л. Якобчук // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповіді 75-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квіт. 2009 р. – К.: НУХТ, 2009. – Ч. 2. – C. 141-273.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14665Наведено комплекс апаратурно-технологічних рішень для інтенсифікації процесу затирання солоду. Shows the complex hardware and technology solutions for process intensification mashing malt.uk-UKінтенсифікаціяекстракціяintensificationextractionкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняІнтенсифікація процесу затирання солоду, шляхом підвищення виходу екстрактивних речовин з заторної маси