Луценко, Валерія ВікторівнаГойко, Ірина Юріївна2023-12-142023-12-142023Луценко, В. Використання антоціанових барвників у виробництві цукристих кондитерських виробів / В. Луценко, І. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 120-121https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41764Застосування безкислотних антоціанових барвників у виробництві цукристих кондитерських виробів дозволяє покращити їх зовнішній вигляд і збагатити біологічно активними сполуками. The use of acid-free anthocyanin dyes in the production of sugary confectionery products allows to improve their appearance and enrich them with biologically active compoundsukантоціанові барвникимармеладхарчові продуктиanthocyanin dyesmarmaladefood productsкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання антоціанових барвників у виробництві цукристих кондитерських виробівThesis