Використання антоціанових барвників у виробництві цукристих кондитерських виробів - Луценко, Валерія Вікторівна; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2023)
Застосування безкислотних антоціанових барвників у виробництві цукристих кондитерських виробів дозволяє покращити їх зовнішній вигляд і збагатити біологічно активними сполуками. The use of acid-free anthocyanin dyes in the production of sugary confectionery products allows to improve their appearance and enrich them with biologically active compounds
Keywords: барвник; мармелад; антоціани; coloring; marmalade; anthocyanins; кафедра технології оздоровчих продуктів