Нікорич, Ілона ІгорівнаМатюшенко, Раїса Василівна2015-04-022015-04-022015Нікорич, І. Фантазійний напрямок в кулінарії / І. Нікорич, Р. Матюшенко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 107-108.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20013Кухня ф'южн (від англ. Fusion - злиття, об'єднання) - це фантазійний, творчий напрямок в кулінарії, в якому змішуються технології і продукти географічно віддалених національних кухонь. Цей стиль особливо модний в останні кілька десятиліть, але назвати його новим було б помилкою, адже вся історія кулінарії - це поступове змішання і взаємопроникнення культур. Fusion cuisine (from Eng. Fusion - merger, merger) - a fantasy, creative cuisine in the direction in which the mix of technology and products geographically distant national cuisines. This style is especially fashionable in recent decades, but to call it new would be a mistake, because the whole history of cooking - a gradual blending and interpenetration of cultures.otherфантазійний напрямоккулінаріякухня ф'южнfantasy directioncookingfusion cuisineкафедра готельно-ресторанної справиФантазійний напрямок в кулінаріїOther