Порівняння українських та міжнародних іспитів на рівень володіння іноземною мовою на прикладі частини аудіювання - Шерстюк, Надія Володимирівна (My University, 2020)
У статті проводиться порівняльний аналіз ЗНО з англійської мови та кембриджських іспитів В1 Preliminary та B2 First на прикладі частини «Аудіювання». Підтверджено їх певну подібність на достатньому рівні, щоб розглядати методику підготовки до цієї частини міжнародних іспитів як таку, що може сприяти підвищенню ефективності підготовки до відповідної частини ЗНО

The article provides a comparative analysis of EIT in English and Cambridge exams B1 Preliminary and B2 First, using the example of the Listening Part. Their similarity has been confirmed at a sufficient level to consider the method of preparation for this part of the international examinations as such, which can help to improve the efficiency of preparation for the relevant part of the EIT
Keywords: аудіювання; іспит; формат завдання; структура тесту; кафедра іноземних мов професійного спрямування; listening; exam; task format; test structure