Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаСербова, Марія ІванівнаГащук, Олександра Ізидорівна2012-06-202012-06-202004Кишенько, І. І. Властивості тестурованого квасолевого борошна / І. І. Кишенько, М. І. Сербова, О. І. Гащук // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 5. – С. 21-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1700У статті наведено результати досліджень хімічного складу і функціонально-технологічних властивостей текстурованого квасолевого борошна.В статье приведены результаты исследований химического состава и функционально-технологических свойств текстурированной фасолевой муки.In the article the results of studies of chemical composition and functional and technological properties of textured bean flour.текстуроване квасолеве борошноекструзіяекстракціяводозв’язувальнаводоутримувальнажироутримувальна здатністьтекстурированная фасолевая мукаэкструзияэкстракцияводосвязующаяводоудерживающаяжироудерживающая способностьtextured beans flour extrusionextractionwater bindingwater holdfat hold abilityкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВластивості текстурованого квасолевого борошнаFeatures textured beans flour