Кашана, Наталія Андріївна2023-05-102023-05-102023Кашана, Н. А. Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху потужністю 11 тон виробів за зміну, в тому числі 1,5 напівфабрикатів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Кашана Наталія Андріївна ; наук. керівник Василь Миколайович Пасічний. – Київ, 2023. – 113 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40638otherсарделькинапівкопченісолені виробинапівфабрикатисосискиanchoviessemi-smokedsalted productssemi-finished productssausagesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОрганізація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху потужністю 11 тон виробів за зміну, в тому числі 1,5 напівфабрикатівOther