Дослідження змісту основних змін та новацій нового нормативно-правового акта «Кодекс цивільного захисту України» - Хіврич, Олександр Васильович; Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2015)
В роботі проведено аналіз основних змін нормативно-правового акту: «Кодекс цивільного захисту України». Визначено основні завдання і обов’язки підприємців з організації та здійснення заходів з цивільного захисту. In this paper analyzes the major changes of the legal act: "Code of Civil Defense of Ukraine". The main tasks and responsibilities of business organization and activities of civil protection.
Keywords: аварія; accident; підприємство; business; персонал; personnel; збитки; damage; кафедра екології та екоменеджменту