Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаПроява, Катерина Миколаївна2013-04-032013-04-032008Крижова, Ю. П. Використання морських водоростей у котлетах на основі м'ясної та рибної сировини / Ю. П. Крижова, К. М. Проява // Вісник Національного технічного університету «ХПІ». - 2008. - № 3. – С. 101-105.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7213Обгрунтована необхідність використання в раціоні харчування продуктів, які містять морські водорості цистозіру чорноморську та фукус, для групової та індивідуальної профілактики йододефіциту, розроблені рецептури котлет, визначені мікробіологічні, фізико-хімічні та технологічні показники, в тому числі втрати йоду при термічній обробці (смаженні). Substantiated the necessity to use in diet products,which contain the black sea cystoseira and fucus seaweeds, for the group and individual prevention of iodine deficiency, developed the recipe of cutlets, determined microbiological, physical and chemical manufacturing data, including the loss of iodine during the heat treatment .otherкотлетим'ясорибаводоростійодфукусcutletesmeatfishseaweedsiodinefucusкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання морських водоростей у котлетах на основі м'ясної та рибної сировиниArticle