Гайдар, Микита Сергійович2024-07-112024-07-112024Гайдар, М. С. Удосконалення технології йогурту з продуктами переробки рослин-дикоросів та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 54 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Гайдар Микита Сергійович ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2024. – 119 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44013ukкафедра технології молока і молочних продуктівшрот насіння розторопшішрот насіння амарантупродукти переробки рослин-дикоросівйогурткисломолочні напоїУдосконалення технології йогурту з продуктами переробки рослин-дикоросів та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 54 т за добуOther