Зінченко, Наталія ЮріївнаСімурова, Наталія ВячеславівнаПопова, Інна Вадимівна2014-07-082014-07-082014Зінченко, Н. Звичка українців споживати сало - здорова традиція / Наталія Зінченко, Наталія Сімурова, Інна Попова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2014. – С. 165-166.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15984Родзинкою багатьох українських страв є саме сало - згадати хоча б апетитний борщ зі шкварочками. Самий культовий продукт українців навряд чи коли-небудь перестане бути популярним. Адже якісне свіже сало - це не лише смачно, але й корисно.uk-UKнаціональна кухнясалотрадиції харчуваннянациональная кухнятрадиции питанияfood traditionsfatcuisineкафедра харчової хіміїЗвичка українців споживати сало - здорова традиціяThesis