Бандуренко, Галина МихайлівнаБессараб, Олександр СеменовичЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2014-06-122014-06-122014Бандуренко, Г. М. Технологія каротиновмісних збагачувачів з моркви / Г. М. Бандуренко, О. С. Бессараб, Т. М. Левківська // Практичні і теоретичні аспекти сучасного овочівництва : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 40-річчю від дня заснування Дослідної станції «Маяк» Інституту овочівництва і баштанництва НААН, 25 квітня 2014 р., с. Крути, Чернігівська обл.- Ніжин : Видавець Лисенко М. М., 2014. - С. 9-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15003Запропоновано технологію одержання харчових каротиновмісних добавок з моркви. Рroposed technology of food additives with carrots containing carotene.uk-UKморкваβ-каротинхарчові добавкиcarrotβ-carotenefood аdditivesкафедра технології консервуванняТехнологія каротиновмісних збагачувачів з морквиArticle