Янюк, Тетяна ІванівнаКорж, Тамара ВолодимирівнаПотапчук, Ірина Володимирівна2018-04-122018-04-122017Янюк, Т. І. Вплив параметрів обжарювання на технологічні властивості насіння льону / Т. І. Янюк, Т. В. Корж, І. В. Потапчук // Хранение и переработка зерна. – 2017. - № 7. – С. 56-58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26967Досліджено вплив таких параметрів обжарювання насіння льону, як температура, навантаження на поверхню обжарювання та тривалість процесу на ряд його технологічних властивостей (кислотність, маса 1000 зерен, натура, розмелездатність). The influence of such parameters of frying of flax seeds as temperature, loading on the frying surface and the duration of the process on a number of its technological properties (acidity, 1000 grains, nature, deciduousness).uk-UKльонобжарюваннятехнологічні властивості насіння льонумодуль крупностіflaxfryingtechnological properties of flax seedssize modulusкафедра технології зберігання і переробки зернаВплив параметрів обжарювання на технологічні властивості насіння льонуArticle