Дослідження впливу препарату на основі полігексаметиленгуанідинових сполук на сторонню мікрофлору в процесі отримання спиртових бражок - Жара, Людмила Степанівна; Бондар, Микола Васильович (My University, 2016)
В ході досліджень використовували препарат на основі полігексаметиленгуанідинових сполук. В дослідженнях використовували загальноприйняті та модифіковані методи аналізу; моделювання, планування та оброблення результатів експерименту; В ходе исследований использовали препарат на основе полигексаметиленгуанидинових соединений. During the studies used the drug on the basis poliheksametylenhuanidynovyh compounds. In studies using conventional and modified methods of analysis; modeling, planning and processing of the experimental results.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; дослідження; полігексаметиленгуанідинові сполуки; мікрофлора; бражка; дріжджі; сусло; ферментні препарати; кислотність; research; polyhexamethyleneguanidine compounds; microflora; mash; yeast; enzymes; acidity