Особливості менеджменту грошових потоків державного сільськогосподарського господарства - Ситник, Інна Петрівна; Трухан, А. М. (My University, 2012)
У тезах розглянуто сутність грошових потоків підприємства як одного з головних об’єктів фінансового менеджменту. Визначено основні напрямки аналізу грошових потоків підприємства, а також розглянуто управління потоками грошових коштів за допомогою методів прогнозування, планування та контролю, що базуються на результатах фінансового аналізу. In theses considered essence of cash flows of the company as one of the main objects of financial management. Defined the main directions of enterprise cash flow analysis and also considered the management of cash flows using the methods of forecasting, planning and control, based on the results of the financial analysis.
Keywords: управління потоками грошових коштів; планування і прогнозування грошових потоків; грошові кошти; грошовий потік; звіт про рух грошових коштів; операційна діяльність; інвестиційна діяльність; фінансова діяльність; cash flow management; planning and forecasting cash flow; cash; cash flow; statement of cash flows; operating activities; investing activities; financing activities; кафедра фінансів