Штельмах, Валерія Леонідівна2021-06-102021-06-102020Штельмах, В. Л. Модернізація ковбасного цеху ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» з впровадженням виробництва сиров’ялених ковбас : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валерія Леонідівна Штельмах ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2020. – 109 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34447otherсировинам'ясояловичинасвининаковбасні виробиковбасисосискисарделькитехнологіярозрахунокобладнаннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМодернізація ковбасного цеху ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» з впровадженням виробництва сиров’ялених ковбасOther