Слободян, Ольга ПетрівнаЗаєць, Віра АнатоліївнаНещадим, Лариса Петрівна2014-10-292014-10-292014Слободян, О. П. Ризики виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості / О. П. Слободян, В. А. Заєць, Л. П. Нещадим // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : програма і матеріали міжнародної наукової конференції, 13–16 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014 р. – 732 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17804Підприємства харчової промисловості можуть бути віднесені до потенційно-небезпечних об’єктів, оскільки на них можуть виникати аварії, вибухи, пожежі, викид небезпечних хімічних речовин. Розрізняють легкі, середні, важкі та особливо важкі аварії. The food industry can be attributed to dangerous objects, as they may have accidents, explosions, fires, release of hazardous chemicals. There are light, medium, heavy and especially severe accidents.uk-UKаварійна ситуаціяхарчове підприємствовибухиaccidentfood industryexplosionsкафедра екології та екоменеджментукафедра технології харчування та ресторанного бізнесуРизики виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловостіThesis