Оцінка ефективності реальних інвестицій - Поривай, Богдан Сергійович (My University, 2013)
У роботі проаналізовано особливості методів економічної оцінки реальних інвестицій та їх придатність для прогнозування ефективності інвестицій. Встановлено, що методика комплексного аналізу реальних інвестицій враховує умови нестабільного ринкового середовища, що дає можливість визначати ефективність реальних інвестицій за допомогою статичних і дисконтних прийомів. The paper analyzes the features of the methods of economic evaluation of real investments and their suitability for predicting the efficiency of investment. Found that the method of comprehensive analysis of real investment takes into account a volatile market environment, which makes it possible to determine the effectiveness of real investment by static and discount methods
Keywords: дисконтування; реальні інвестиції; методи оцінки; ефективність; discounting; real investment; evaluation methods; effectiveness